Za naročila ali brezplačno svetovanje lahko pokličete na spodnjo telefonsko številko vsak dan med 9:00 - 20:00 uro.

Oblikovanje telesa - najučinkovitejše tehnologije

Dandanes pomanjkanje časa in gibanja ter nepravilna prehrana dramatično povečujejo število ljudi s prekomerno telesno težo. Stroga dieta, močna volja in trdo delo v telovadnici lahko pripomorejo k zmanjšanju telesne teže, vendar pa običajno ne odpravijo trdovratnih maščobnih blazinic in celulita na trebuhu, bokih in stegnih.

Zdaj smo tu mi, ki Vam lahko z izkušnjami in strokovnim znanjem na neboleč način pomagamo se znebiti nadlog, kot so prekomerna teža ali celulit.

Za vas smo pripravili ponudbo Kriolipolize, Vela Slim III, Kavitacije, Radiofrekvence za napetost kože, strojne limfne drenaže z infra red toploto, elektrostimulacijo ...

 

 NOVO: Vela Slim III

 

Revolucionarna Vela Slim III tehnologija združuje delovanje kar 5 tehnologij: infrardeče svetlobe, bipolarne radiofrekvence, led svetlobe, vakuuma in masažnih valjčkov. Vsaka energija ima specifično delovanje in kombinacija vseh omogoča zelo širok obseg delovanja, hkrati sinergistično delovanje potencira izjemne učinke.

Infrardeča svetloba segreva kožo do globine 5 mm, spodbuja mikrocirkulacijo in posledično izboljša izkoristek lokalnega metabolizma. Na ta način zmanjšuje velikost maščobnih celic.


Bipolarna radiofrekvenca dodatno segreva podkožje do globine 15 mm, kar poveča pretok krvi in kisika. S tem se pospeši presnova maščobnih oblog. Hkrati radiofrekvenca spodbuja tvorbo fibroblastov ter kolagena in elastina, kar dodatno krepi vezivno tkivo.


Vakuum ustvari podtlak, ki razširi kapilare v podkožju in izboljša prekrvavitev obdelovanega dela telesa.


Masažni valjčki mehanično pospešujejo odtekanje nakopičene medcelične tekočine skozi limfni sistem.

Vela Slim III  tehnologija torej z uporabo vseh energij povzroči globoko ogrevanje maščobnih celic, okoljnega veznega tkiva in spodjega dela dermalne podlage kolagenskih vlaken – t.I. Ogrevanje v globini. Ta oblika učinkovitega ogrevanja in vakuum stimulirata nastajanje novega in boljšega kolagena ter elastina.

 

Rezultat je lokalizirano zmanjšanje ohlapnosti kože, volumna telesa in splošno izboljšanje strukture in teksture kože.

 

 

 

 

VelaSlim III je sodobna neinvazivna metoda za odpravljanje trdovratnega maščobnega tkiva in odstranjevanje celulita. Omogoča odpravljanje trdovratnega maščobnega tkiva na tistih delih telesa, kjer se ga s telesno dejavnostjo in dieto težko znebimo.

Učinki lipomasaže z aparatom VelaSlim III

 

 • odpravljanje nakopičene maščobe in zmanjševanje telesne teže
 • pre/oblikovanje telesa in zmanjševanje obsega na kritičnih točkah
 • odpravljanje celulita
 • učvrstitev in izboljšanje tonusa kože
 • odpravljanje toksinov in zastale tekočine iz telesa (limfna drenaža)
 • odstranjevanje odmrle kože
 • vzdrževanje primerne teže in dobrega počutja

 

Kavitacija – nekirurška liposukcija

V svetu je kavitacija trenutno najbolj priljubljen in varen način odstranjevanja celulita in odvečne maščobe v telesu.  Je neboleča, učinek je viden takoj, rezultati pa so dolgotrajni.

V kolikor razmišljate, da je pred vami poletje, vi pa imate nekaj odvečnih maščobnih blazinic, ki bi se jih radi v kratkem času znebili na varen način je kavitacija idealna rešitev za vas.

V našem salonu imamo strokovno usposobljeno osebje, katero ve kaj dela in s svojimi dolgoletnimi izkušnjami pripomorejo k vašem 100 % zadovoljstvu.  Ponujamo vam brezplačne preglede in posvete v našem salonu. Pred terapijo vas seznanimo z vsemi informacijami, ki so pomembni za vas. Vsako stranko obravnavamo individualno in se posvetimo problemu vsake stranke, saj bomo le tako lahko resnično dosegali in presegali skupne cilje, ki si jih zastavimo pred terapijo.

Najučinkovitejša metoda za zmanjšanje obsega

Za vas smo pripravili nekaj najpogostejših vprašanj in odgovorov o kavitaciji:

Kaj je kavitacija in kako deluje?

Kavitacija je naravni pojav, ki nastane pod vplivom nizkofrekvenčnega ultrazvočnega valovanja. Ultrazvočno polje sproži nastanek mehurčkov, ki zrastejo do določene velikosti in se nato sesedejo sami vase. Pri tem se sproži energija v obliki toplote (zanemarljiv učinek) in pritiska (prevladujoč učinek). Slednji z lahkoto razbije maščobne celice v podkožju, ker njihove membrane niso odporne na nastale vibracije.

S tem je zagotovljena visoka natančnost in selektivnost terapije, saj ostala tkiva ostanejo nedotaknjena.

Kaj se zgodi z razbito maščobo po kavitaciji?

Maščoba iz razbitih maščobnih celic se v obliki trigliceridov izlije v medcelično tekočino, kjer se pod vplivom encimov razgradi v glicerol in proste maščobne kisline. Vodotopni glicerol prodre v krvni obtok in se porabi za energijo, netopne proste maščobne kisline pa potujejo v jetra, kjer se razgradijo kot vsaka druga prosta maščobna kislina, vključno s tistimi iz hrane.

Kaj je potrebno storiti po kavitaciji?

Večina maščobe se izloči preko limfnega sistema našega telesa. Zato je po kavitaciji nujno potrebno še pospešiti limfni obtok. V našem salonu ponujamo presoterapijo – strojno limfno drenažo. Za vas smo pripravili tudi pakete za oblikovanje telesa s kavitacijo in presoterapijo.  

Potrebno je piti veliko tekočine,  vsaj od 2 do 3 litra vode dnevno.

Samo izločanje maščobe pospešimo tudi z aerobno vadbo, ki je po kavitaciji zelo pripročljiva.

V kolikor ste se odločili za zmanjšanje maščobnih blazinic in celulita, je potrebno paziti tudi na prehrano. Tukaj ni stroge diete, potrebno je samo jesti zdravo, manj mastno hrano z veliko zelenjave in sadja.

Radiofrekvenca - za napeto kožo

Radiofrekvenčna terapija je zasnovana na edinstveni kapacitivni (CP) tehnologiji. CP tehnologija omogoča ciljno segrevanje tkiva v usnjici in podkožju, kar povzroči premreženje kolagena in aktivira fibroblaste. Končni učinek tega procesa je skrčenje kolagena in povečanje napetosti tkiva, sčasoma pa se začne tvoriti tudi nov kolagen.

RF tako s svojim mehanizmom delovanja bistveno izboljšuje stanje povešene kože (obraz, roke, prsi, trebuh, boki ...), gladi gube, pomaga pri sanaciji strijaste kože, hkrati pa izničuje videz pomarančne kože na nogah in zadnjici ...

RF daje odlične rezultate in ne zahteva okrevanja ter je tako odlična alternativa agresivnim laserskim in kirurškim posegom. Presenetljivi rezultati so vidni že neposredno po zaključku posamezne terapije.

Limfna drenaža

Pomembnost limfnega sistema za telo

 

Dobro delovanje limfnega sistema je nujno za človekovo zdravje. Ta sistem odvaja tekočino, razstruplja in prenavlja tkiva, preceja strupe in tuje substance ter pomaga doseči zdrav imunski sistem.

Če limfni sistem ne deluje najbolje, se začnejo v telesu nabirati strupi, ogroženo je delovanje celic, posledično pa pripelje vse to do fizičnih težav (bolezen, prekomerna teža, celulit, slabo počutje …).

 

 

 Limfna drenaža z infrared toploto

Kaj je to limfna drenaža?

Limfna drenaža je posebna tehnika, ki se izvaja po principu potisk - premik. Namen drenaže je povečanje krvnega pretoka. Limfno drenažo uporabljamo:

·         pri zateklih nogah,

·         po poškodbah sklepov (ko je oteklina in s tem pride do zmanjšane gibljivosti),

·         pri zastajanju vode v telesu,

·         po operacijah, pri katerih se odstranijo bezgavke,

·         za odpravljanje celulita,

·         kot preventiva pri zatekanju nog,

·         za ohranjanje tonusa kože pri hujšanju,

·         kot preventiva pri nosečnostnih strijah.

Limfna drenaža očisti telo strupov in toksinov

Z limfno drenažo pomagamo telesu, da vzpodbudi delovanje limfnega sistema v telesu.  Le to skrbi, da telo očisti strupov in toksinov, ki se nabirajo v njem. Tehnike limfne drenaže imajo analgetični učinek (zmanjšujejo bolečino).

Limfna drenaža krepi imunski sistem in deluje antistresno. Stranski učinki so lahko zaspanost in povečano delovanje mehurja, kar pa ni nič slabega, saj se s tem telo čisti.

Razstrupljanje telesa tudi takrat, ko smo zdravi

Limfna drenaža je torej zelo primerna metoda za razstrupljanje telesa tudi takrat, ko smo zdravi in nimamo ne zdravstvenih in ne kozmetičnih težav.

 

Elektrostimulacija

Aparat je specialno oblikovan za delo v kozmetiki in je pogoj za uspešno zmanjševanje celulitnih oblog ter za izboljševanje tonusa kože in mišic. Raznoliki programi omogočajo terapijo različnih stanj: za terapijo celulita, za zmanjševanje maščobnih oblog (lipoliza), za tonizacijo kože in vensko ter limfno drenažo.

Preverite ugodne pakete za oblikovanje telesa pod rubriko Paketi.

Za naročilo ali brezplačen pregled in posvet nas lahko pokličete na 041/949 525 ali nam lahko pišete na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..


  darilni-bon

  Prijava na e-novice