Za naročila ali brezplačno svetovanje lahko pokličete na spodnjo telefonsko številko vsak dan med 9:00 - 20:00 uro.

Nega obraza

Posebnost našega kozmetičnega salona La Maya (Maribor) je vrhunska kozmetična nega obraza s holističnim oziroma celostnim pristopom. Ob negi obraza zajema tudi svetovanje o pravilni domači negi kože, o prehranjevalnih navadah, ki se lahko kažejo na koži, fizični aktivnosti in pomenu sprostitve ter pozitivne naravnanosti v današnjem času.

Celostna nega obraza Biodroga vam nudi visoko kvalitetne izdelke na biološki osnovi in vrhunsko nego za vse potrebe vaše kože!

 

BIODROGA je podjetje v zasebni lasti, ustanovljeno leta 1950, ki ima sedež v Nemčiji v mestu Baden-Baden - to mesto je sicer poznano kot kralj evropskih zdravilišč. V vseh negovalnih produktih Biodroge so učinkovine biološkega izvora, in le-to jih loči od drugih preparatov za nego kože. Vsak biološki lepotni sistem nudi sam po sebi kompleten in samostojen koncept nege in reševanja individualnih problemov kože.

Biodroga upošteva v svojih proizvodnih procesih vse zahtevane GMP standarde in standarde, ki obvezujejo farmacevtsko industrijo.

 

 

Ste utrujeni, živite stresno življenje …?

Ste v prostoru, kjer je mir in tišina. To je vaš čas. Sprostite se in dovolite, da mi poskrbimo za vas.

Nudimo vam različne nege obraza glede na tip kože in na trenutno stanje kože z nemško kozmetiko Biodroga in slovensko kozmetiko Afrodita:

·         Nega problematične kože (akne) tudi z IPL + RF laserjem

·         Anti age nega obraza De Luxe

·         Vlažilna nega obraza, vratu in dekolteja

·         Hranilna nega obraza, vratu in dekolteja

·         Nega mastne ali mešane kože obraza, vratu in dekolteja

V našem kozmetičnem salonu La Maya (Maribor) vam ponujamo tudi oblikovanje obrvi, barvanje obrvi in trepalnic, ročno limfno drenažo obraza, sproščujočo masažo obraza Relax. Ker želimo, da dosegamo najboljše rezultate, imamo pestro ponudbo najnovejših tehnologij, ki resnično dajejo najboljše rezultate in ki jih z rokami ne moremo doseči.

V naši ponudbi imamo IPL + RF laser LUX napravo za odpravo gubic, nadležnih dlačic, kapilar, aken  in pigmentnih madežev.

Različne tehnologije za odpravo gubic, ki so predstavljene v rubriki Lifting obraza.

Pridite v kozmetični salon La Maya (v Mariboru) in odšli boste zadovoljni ter z vidnim rezultatom, kar danes veliko šteje.

Naročite se lahko na 041/949 525 ali nam lahko pišete na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..


    darilni-bon

    Prijava na e-novice