Za naročila ali brezplačno svetovanje lahko pokličete na spodnjo telefonsko številko vsak dan med 9:00 - 20:00 uro.

Microneedling z Derma penom

MICRONEEDLING – Zavrtite čas nazaj

Microneedling je varna minimalno invazivna nekirurška terapija za izboljšanje strukture kože, pomlajevanje, zmanjšanje razširjenih por in brazgotin.

S postopkom sprožimo v koži proces celjenja številnih minimalnih vbodov, kar povzroči intenzivno kolagenezo (tvorbo novega kolagena), spodbudi rastni faktor beta (TGF beta) in stimulira imunski sistem.

                                     

 • Intenzivno se globina gub zmanjša
 • Izboljša se čvrstost
 • Izboljša se tekstura kože
 • Zmanjšajo se brazgotine
 • Zmanjšajo se pigmentacije

 

REZULTAT:

Rezultat je gladka, čvrsta, pomlajena koža enotnega, svežega videza že po 1. tretmaju.

Rezultat terapije lahko izboljšamo z določenimi prehranskimi dodatki in usmerjeno nego po terapiji doma.

Prišel je čas, da se poslovite od svojih gub!

Danes lahko s sodobno tehnologijo dosežemo že skoraj vse. Česar ne moremo – ne moremo ustaviti časa. Čas hiti in mi z njim. Samo ozremo se in že smo nekaj let starejši.

Posledice hitrega tempa življenja, stresa in let so na koži opazne že pred 30 letom starosti. Če smo izpostavljeni še raznim za zdravje škodljivim razvadam, še toliko prej. Te znake kožnih sprememb lahko z vrhunskimi preparati in sodobnim elektronskim aparatom omilimo ali celo odstranimo v celoti.

 

Ponujamo vam več različnih metod in tehnologij pomlajevanja.

 

 • Bipolarna Radiofrekvenca s Cryo terapijo LUX

V svetu je številka 1 pri zmanjševanju gubic in povečanju tonusa kože. Bipolarna radiofrekvenca deluje na principu segrevanja v globini kože in s tem pospeši nastanek novega kolagena.  Na koncu sledi Cryo terapija, ki kožo pomiri in ohladi ter kožo poživi, saj ima učinek knajpanja.

 • Fotopomlajevanje z IPL + RF laserjem

Z IPL laserjem izvajamo tudi izredno učinkovit postopek fotopomlajevanja obraza, s katerim izboljšamo tonus kože, stimuliramo obnovo kolagena in elastina. Rezultat postopka je gladka, napeta in enakomerno obarvana koža. Postopek ni boleč, rezultati so vidni takoj

 • Anti age nega obraza De LuXe

Za vse, ki si želite vidno zmanjšanih gubic s pomočjo vrhunskih preparatov nemške kozmetike Biodroga in čudežnih rok ob energetski masaži proti vašim gubicam.

Za naročilo ali brezplačen pregled in posvet nas lahko pokličete na 041/949 525 ali nam lahko pišete na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..


  darilni-bon

  Prijava na e-novice