Za naročila ali brezplačno svetovanje lahko pokličete na spodnjo telefonsko številko vsak dan med 9:00 - 20:00 uro.

Klasična masaža

Klasična masaža je masaža, pri kateri gre za preplet različnih masažnih tehnik gladenja, vtiranja, gnetenja, udarjanja itd. Masažo izvajamo v primerno toplem prostoru, kjer s sistematičnimi dotiki in ob prijetni glasbi poskrbimo za popolno sprostitev duha, kar posledično vpliva na krepitev imunskega sistema. Z ustrezno močnimi pritiski vplivamo na izboljšanje pretoka limfe in krvi, povečanje prekrvavljenosti skeletnih mišic in sklepov ter izboljšanje presnove in posledično pospešeno odvajanje vode. Uporabljamo naravna eterična olja, ki imajo izredno blagodejen učinek na kožo.

 

 

Klasična masaža celega telesa

Klasična masaža telesa traja  od 60 do 90 minut. 

Tretirani predeli pri celotni masaži:

  • vratni predel
  • hrbet
  • noge
  • stopala
  • roke
  • dlani

Klasična delna masaža

Klasična delna masaža traja 30 minut.
Najpogosteje delne masaže izvajamo na predelu hrbta ali nog oziroma tretiran predel izbere stranka sama.

 

 

Zakaj masaža?

Stres v današnjem svetu skupaj s toksini iz okolja v katerem živimo, slabi naš organizem. Vedno več ljudi odkriva, da je potrebno za ohranjanje zdravega telesa in uma skrbeti tudi z masažo, katera že nekaj časa ni več dobrina, ki si jo lahko privoščijo samo bogati.

Masaža pospešuje izpraznitev površinskih ven, limfnih žil, izločanje znojnic, normalizira napetost kože, sprošča mišice in lajša bolečine. S pomočjo masaže se tudi izboljšuje obtok, prinaša svež kisik v telesna tkiva, ki posledično pomaga, da se znebi odpadnih snovi in s tem pomaga telesu, da si hitreje opomore. Glede na raziskave, masaža ureja tudi biokemični ravni telesa in omogoča hitrejše celjenje.

Z masažo odpravimo ali omilimo morebitne bolečine v mišicah, sklepih ali vezivnem tkivu. Masaža deluje pozitivno na psihično človeško moč.

Masaža izboljšuje delovanje krvnega in limfnega obtoka ter pozitivno vpliva na splošno psihofizično stanje. Telo se hitreje regenerira in odpadne snovi se lažje izločajo iz telesa.

Masaža je odličen pripomoček pri hujšanju in odpravi celulita.

Koža je po masaži voljna, elastična in odporna proti zunanjim vplivom. Mišicam se povrne moč. Sklepi postanejo bolj gibljivi, otekline se zmanjšajo, prag bolečine se zviša, bolečine izginejo že po eni ali nekaj masažah. Masaža odpravlja stres in napetost ter posledično tudi nespečnost.

Masaža je ena najstarejših naravnih metod za izboljšanje človeških sposobnosti.

 

Za naročilo pokličite 041/ 949 525 ali nam pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. 

 


    darilni-bon

    Prijava na e-novice