Za naročila ali brezplačno svetovanje lahko pokličete na spodnjo telefonsko številko vsak dan med 9:00 - 20:00 uro.

Masaže - za sprostitev telesa in duha

Privoščite si nekaj zase …

V kozmetičnem salonu La Maya se zavedamo vrednosti kvalitetne masaže, saj ta ne pomeni le odlično sprostitev za vaše telo, temveč tudi za vašo dušo. Pod rokami izkušenega maserja se bodo sprostile napetosti v vaših mišicah in celotnem telesu, medtem ko bodo ambient, pomirjujoča glasba in različne dišave sprostile vaše misli in pregnale vsakodnevne skrbi. Pri masaži je res ključna sprostitev, zato temu dajemo poseben poudarek. V kolikor so prisotne napetosti v določenem predelu, se temu še posebej posvetimo.

Nudimo različne vrste masaž:

·         Klasična masaža celega telesa (60 ali 90 minut)

·         Klasična delna masaža (hrbet , noge ali roke)

·         Terapevtska masaža hrbta z ultrazvokom ( za odpravo napetosti in bolečin v mišicah)

·         Anticelulitna masaža

·         Sprostitvena masaža

 

 

Privoščite si masažo, storite nekaj dobrega zase in se pridite razvajati v naš salon. Učinek masaže se bo občutil takoj, odšli boste zadovoljni in brez bolečin in sproščeni.

Terapevtska masaža hrbta z ultrazvokom

Terapevstka masaža hrbta z ultrazvokom traja 40 min.

Terapevtska masaža hrbta je močnejša masaža, s katero dosežemo sprostitev in povečano prekrvavitev mišic, ki potekajo vzdolž hrbtenice ter se priraščajo na vretenca in lopatice. S pritiskom in masažo teh mišic odpravimo mišične zatrdline-vozle, ki nastajajo zaradi motenj v lokalni presnovi in dolgotrajnega mišičnega napona. Celotna hrbtenica se ogreje, raztegne, poveča se gibljivost celotnega ramenskega obroča. Pospeši se odvajanje strupov, ki so se nakopičili zaradi nezadostne prekrvavljenosti. Povečana prekrvavljenost tudi omogoča medvretenčnim diskom, da dobijo dovolj hrane.

Terapevtska masaža hrbta je edinstvena masaža, ki se izvaja pri vseh lažjih ter težjih problemih in poškodbah. Izvajanje se odsvetuje le pri močni osteoporozi ali svežih poškodbah. Indikacije: vse stare poškodbe hrbtenice, posedanje vretenc, hernija diska, problematična degenerativna stanja, išijas, lumbago... Lažje težave pa lahko že po eni do petih masažah popolnoma izginejo.

Terapevtska masaža hrbta je učinkovita metoda lajšanja hudih kroničnih bolečin in odpravljanja manjših kroničnih problemov s hrbtom. Stranskih učinkov ni. Ena terapija izboljša stanje za nekaj dni, več terapij v razumnih presledkih pa lahko odpravi tudi dolgotrajne kronične težave. Hrbtenico delimo na tri glavne predele (vratni, prsni in ledveno-križnični). V okviru teh predelov se masaža osredotoča na vretenca in diske, kjer je dokazano največ težav. Z rednimi obiski terapevta bolečine občutno omilimo in preprečimo poslabšanje stanja pri zelo hudih deformacijah.

 

Učinki terapevtske masaže:

  • povečanje prekrvavljenosti
  • odpravljanje mišičnih zatrdlin in vozličkov
  • povečanje gibljivosti ramenskega obroča
  • pospešeno odvajanje strupov
  • izboljšanje stanja pri bolečinah (išijas, lumbago, hernija,..)

 masaža maribor

Da učinek masaže pospešimo in hitreje ter bolj učinkovito odpravimo bolečine v hrbtu pa na koncu masaže, vozliče razbijemo še z  ultrazvokom.

 

Sama terapija je zelo priporočljiva v primeru bolečin v križu in napetosti zgornjega predela hrbta. Iz kozmetičnega salona La Maya boste odšli sproščeni ter prenovljeni.

Za masažo si vzamite čas; naj se vam vsaj takrat ne mudi, da lahko po njej odidete domov, kjer lahko pod toplo odejo podaljšate sprostitveni učinek masaže.

 

Ne veste kaj kupiti za darilo vašim najbližjim? Masaža je izvrstno darilo za vsakogar. V našem salonu lahko kupite darilne bone.

Naročite se lahko na telefonski številki 041/ 949 525 ali nam lahko pišete na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..


    darilni-bon

    Prijava na e-novice