Za naročila ali brezplačno svetovanje lahko pokličete na spodnjo telefonsko številko vsak dan med 9:00 - 20:00 uro.

Kriolipoliza - najučinkovitejša odprava maščobnih celic

 

Kriolipoliza je najnovejši postopek v svetu za odstranjevanje odvečnih maščobnih celic prav tam, kjer vi to želite.

 

 REZULTATI SO RESNIČNO VIDNI IN ODLIČNI!

 

NOVO

 

 

Naš aparat za kriolipolizo vsebuje kar pet tehnologij, ki pripomorejo k doseganju najboljših rezultatov:

Kriolipoliza - je postopek, s katerim dosežemo, da maščobne celice zamrznemo oziroma jih podhladimo. Ko so nekaj časa podvržene takšnemu stanju, maščobne celice odmrejo, razpadejo in se preko limfnega ter krvnega obtoka tudi izločijo iz telesa. Je trenutno najnovejši postopek v svetu, s katerim dokazano učinkovito odstranimo maščobo na mestih, kjer je to najtežje.

Vakuum - v kozmetiki se uporablja že desteletja, saj povečuje prekrvavitev in zmanjša celulit. Pri tej napravi vakuum ustvari kožno gubo, ki jo tudi zamrzne. Vakuum posesa maščobno tkivo v samo sondo, saj je le tako najbolj učinkovito ter varno.

Elektroforeza oz. elektroporacija - je postopek, s katerim ločimo komponente v določeni zmesi. Je neke vrste električni tok, ki smiselno loči različno nabite molekule v električnem polju. Uporabimo lahko en način galvanskega toka in šest načinov faradičnega toka. Z različnimi načini lahko istočasno izvajamo hitrost obnavljanja celic, hitrost pretoka tekočin v telesu, intenzivno stimuliranje mišic, izboljševanje volumna krvnega obtoka, odvajanje notranjih odpadnih snovi iz telesa ter sproščanje izčrpanih mišic, s čimer negujemo limfni sistem.

Lipo Laser - žarki na točno določeni ferkvenci, pomagajo pri razgradnji maščobnih celic ter ponovnem nastajanju kolagena, s katerim dosežemo bolj napeto in elastično kožo. 

Biovibra - pripomore k boljši prekrvavitvi in lažjemu izločanju maščobnih celic.

Kriolipoliza

 

 

Kako izvajamo postopek kriolipolize? 

Vsako stranko obravnavamo individualno, se skupaj pogovorimo o željah ter skupaj postavimo cilj. Pred prvim tretmajem izmerim obseg tretiranega predela, saj le tako lahko izmerimo na koncu dosežen rezultat. Najprej se označi predel, kjer je odvečna maščoba, nato se namaže z ultrazvočnim prevodnim gelom, preko se namesti vlažna gaza, preko te pa še aplikator. Aplikator s pomočjo vakuuma ustvari kožno gubo, ob straneh pa se predel kože ohlaja od 45 do 60 min. Nato se postopek ponovi na drugem mestu, kjer je maščobna blazinica. Na ta način zelo lokalno odstranimo odvečno maščobo.

Istočasno izvajamo kriolipolizo, vakuum, lipo laser in elektroforezo, po želji pa se lahko vključi tudi vibra, ki celotno glavo kriolipolize vibrira, to pa pomaga pri prekrvavitvi in lažjemu izločanju maščobnih celic.

V kolikor si želite oblikovati postavo, se lahko naročite na brezplačen posvet in pregled. Z vami se bomo pogovorili in vam predlagali, kaj bi bilo za vas najboljše.

Je tretma kriolipolize boleč?

Tretma kriolipolize je popolnoma neboleč. Med tretmajem se stranke sprostijo, berejo revije, nekatere tudi zaspijo. 

Kdaj so vidni rezultati?

Rezultati so vidni po treh do sedmih tednih, ko telo izloči odmrle maščobne celice. Obsegajo odstranitev do 25 % obstoječe maščobe.

Kako pogosto izvajamo tretma in koliko tretmajev je potrebnih?

Tretma izvajamo 1 x tedensko. Na istem mestu lahko ponovimo tretma po treh tednih. Število tretmajev je odvisno od količine in vrste maščobe. Za optimalne rezultate je priporočljivo 3 - 5 tretmajev.

Na katerem mestu se lahko izvaja postopek kriolipolize?

Kriolipolizo lahko izvajamo na predelih kjer je dovolj lokalizirane maščobe. Trebuh, boki, stegna, zadnjica.

 

Naročila sprejemamo preko telefona na 041/949 525 ali na e-mail Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

 

 

 

 


    darilni-bon

    Prijava na e-novice