Za naročila ali brezplačno svetovanje lahko pokličete na spodnjo telefonsko številko vsak dan med 9:00 - 20:00 uro.

Kavitacija

Kavitacija – nekirurška liposukcija

Kavitacija je trenutno v svetu najbolj priljubljen in varen postopek odstranjevanja odvečne telesne maščobe in celulita.  Je neboleča, njen učinek je viden takoj in kar je najpomembneje - rezultati so dolgotrajni.

Če razmišljate o tem, da je poletje pred vrati, vi pa imate nekaj maščobnih blazinic odveč in bi se jih radi v kratkem času  in na varen način znebili, potem je kavitacija gotovo najboljša rešitev za vas.

V kozmetičnem salonu La Maya imamo strokovno usposobljeno osebje, ki ve, kaj dela in s svojimi dolgoletnimi izkušnjami pripomore k vašemu stoodstotnem zadovoljstvu.  Pri nas boste deležni brezplačnega pregleda in posveta. Pred samo terapijo pa vas bomo seznanili še z vsem, kar morate vedeti o kavitaciji. K vsaki stranki pristopamo individualno in se posvetimo njenemu problemu, saj bomo le na tak način resnično lahko dosegali in tudi presegali skupne cilje zastavljene pred terapijo.

Po 1 obisku garantiramo zmanjšanje obsega od 1 - 4cm

Za vas smo pripravili nekaj najpogostejših vprašanj in odgovorov o kavitaciji:

Kaj je kavitacija in kako deluje?

Kavitacija je pravzaprav naraven pojav, ki ga spodbudi nizkofrekvenčno ultrazvočno valovanje. Ultrazvočno polje sproži nastanek mehurčkov. Ko mehurčki zrastejo do določene velikosti, se sesedejo sami vase. Ob tem se sproži energija, ki je v obliki toplote (ima zanemarljiv učinek) in pritiska (nosi prevladujoč učinek). Slednja zlahka razbije maščobne v podkožju, saj membrane njihovih celic niso odporne na tovrstne vibracije.

Tako je zagotovljena izredna natančnost kot tudi selektivnost terapije, s čimer ostala tkiva ostanejo povsem nedotaknjena.

Kaj se dogaja z razbitimi maščobnimi celicami po kavitaciji?

Maščoba v razbitih maščobnih celicah se potem v obliki trigliceridov prelije v medcelično tekočino. Tam se pod vplivom encimov začne razgrajati v proste maščobne kisline in glicerol. Vodotopni glicerol nato prodre v naš krvni obtok, kjer se koristi za energijo, medtem ko netopne proste maščobne kisline gredo v jetra, tam se razgradijo kot katerakoli druga prosta maščobna kislina - tako kot tiste iz hrane.

Kaj je priporočljivo narediti po kavitaciji?

Večina maščobe v našem telesu se izloči preko limfnega sistema. Posledično kavitacija po koncu postopka zahteva pospešitev limfnega obtoka. V kozmetičnem salonu La Maya ponujamo presoterapijo – strojno limfno drenažo. Za vas smo v La Mayi pripravili tako pakete za oblikovanje telesa s kavitacijo kot tudi s presoterapijo.  

Pomembno je piti veliko količino tekočine,  vsaj dva do tri litra vode dnevno.

Samo izločanje odvečne maščobe pospešimo še z aerobno vadbo, ki je po kavitaciji posebej priporočljiva.

Če ste se odločili zmanjšati maščobne blazinice in celulit, je priporočljivo paziti tudi na prehrano. Pri tem ni potrebna stroga dieta, pomembno je le jesti zdravo, nemastno hrano z veliko zelenjave in sadja.

Privoščite si oblikovanje telesa, ki je varno, hitro in učinkovito, ter kar je najpomemebnejše -- z vašo pomočjo tudi trajno.


    darilni-bon

    Prijava na e-novice