Za naročila ali brezplačno svetovanje lahko pokličete na spodnjo telefonsko številko vsak dan med 9:00 - 20:00 uro.

IPL+ RF laser - za odpravo dlak, gubic, pigmentih madežev, kapilar, aken, strij, glivic na nohtih...

IPL + RF laserska - trajna depilacija je revolucionarna novost v kozmetiki za trajno odstranjevanje dlak, aken, solarnih in starostnih pigmentacij ter razširjenih žilic.

 

Laserski tretmaji predstavljajo edinstven pristop k reševanju najrazličnejših problemov. Le-te rešujemo z najnovejšimi in najučinkovitejšimi tehnologijami, ki so po kakovosti in zagotovljenih rezultatih v samem svetovnem vrhu.

 

ipl + rf laser

Kaj je to IPL + RF laserska depilacija?

 

IPL + RF laser (intenzivna pulzna svetloba + radiofrekvenca) je aparat za selektivno fototermolizo. Dovršena tehnologija združuje izkušnje in raziskave s področja elektro-koagulacije in laserske tehnike.

 

IPL + RF tehnologija, ki združuje IPL energijo, radiofrekvenčno energijo ter hlajenje ročnika. Vse tehnologije delujejo sočasno, kar pripomore k najboljšim rezultatom tudi na svetlejših, tankih ter mehkih dlačicah, na zelo varen način, ki zmanjša možnost opeklin.

 

Metoda je neinvazivna, saj se koža ne prebada. Sam postopek izključuje možnost nastanka okužbe, ker je svetloba laserja 100 % sterilna. 

 

IPL + RF trajno odstranjuje:

 

·         dlake na obrazu, bikini predelu, nogah, rokah, hrbtu

·         akne

·         solarne in starostne pigmentacije

·         razširjene žilice na obrazu

 

Delovanje IPL+RF tehnologije

Za naročilo ali brezplačen pregled in posvet nas lahko pokličete na 041/949 525 ali nam lahko pišete na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..


    darilni-bon

    Prijava na e-novice