Za naročila ali brezplačno svetovanje lahko pokličete na spodnjo telefonsko številko vsak dan med 9:00 - 20:00 uro.

AKCIJE IN NOVOSTI

Akcija v SEPTEMBRU IN NOVOST :)

 

 

v mesecu septembru je čas, da kožo po poletju navlažimo in globinsko nahranimo s potrebnimi antioksidanti ter peptidi, da bo koža ponovno sijoča ter bolj napeta.

 

AKCIJA:

 

- Oxy nega obraza ( površinsko čiščenje, piling, globinsko čiščenje, kisikova  terapija, ampula, masaža, krema).

 namesto 50€ zdaj samo 45€

Paket 5+1 gratis samo 225€

 

-Diamantni piling obraza ( površinsko čiščenje, diamantni piling, maska, krema)

namesto 30€ zdaj samo 27€

PAKET  5+1 gratis namesto 145€ zdaj samo 135€ 

 

 

 

 

 !!!   NOVO   !!!

 

 

  • AQUA CLEAN - vodikov piling in hidrodermoabrazija - ČISTA KOŽA BREZ STISKANJA

 Nega obraza v 3 fazah s pomočjo vakuuma in posebnih serumov ustvarimo piling, kožo globinsko očistimo brez BOLEČEGA STISKANJA, ter kožo navlažimo. 

 

Učinkovitost sistema temelji na aktivni negi in ponuja izredne, takojšne in dolgotrajne rezultate brez bolečin. Osvežujoča in pomirjajoča globinska nega je primerna za vse tipe kož in kožnih stanj. Pri postopku ne uporabljamo abrazivnih materialov, ki bi tkivo poškodovali, temveč se vsi procesi izvajajo s pomočjo visoko koncentriranih serumov in visokotehnološke sonde. Zahvaljujoč temu je postopek učinkovit, varen in prijeten.

Aktivni serumi


Aquacelan Elite se izvaja s posebnimi visoko koncentriranimi serumi, ki naredijo proces izredno učinkovit. Napredna tehnologija nam omogoča istočasno izvajanje mehanskega in kemičnega pilinga. Za usklajeno delovanje obeh tehnik sta zadolženi tako SPIRALNA GLAVA, kot tudi KISLINSKI SERUMI. Spiralna glava v krožnem toku dovaja tkivu aktivne serume in s pomočjo vakuma iz kože odvzame vse odpadke nastale pri kemijskem procesu eksfoliacije in ekstrakcije. Zaradi uporabe edinstvene spiralne tehnike v kombinaciji s tremi solucijami, lahko govorimo o večplastnosti postopka. Tkivo pri procesu tako ostane nepoškodovano, občutek pa je prijeten in vlažen.

 

 

 

 

 

 


    darilni-bon

    Prijava na e-novice